Wilt U Ook Opties Gebruiken Om Het Rendement Van Uw Beleggingen te verhogen ?

Leer De Mogelijkheden Van Opties Met

Het Optie Handboek


In het OPTIEHANDBOEK worden alle basisbegrippen in verband met opties uitgelegd zoals onder andere : In het handboek wordt ook de betekenis en het nut van de zogenaamde "GRIEKEN" (Delta, Gamma, Theta, Vega, Rho) besproken.
Bovendien worden er een 30-tal veel gebruikte optie-strategieen besproken en wordt een vergelijking gemaakt tussen deze verschillende strategieen. Enkele van deze strategieen zijn : Deze optiecursus is zodanig geschreven dat er geen voorkennis vereist is om het te begrijpen en is dus uitermate geschikt om de optie-leek in te wijden in de fascinerende mogelijkheden van opties. Maar ook als je al weet wat opties inhouden, is dit meer dan 70 pagina's tellende boek een geschikt naslagwerk. De volledige inhoudsopgave van het OptieHandboek vind je hier.

Wacht niet langer om te leren wat de mogelijkheden van opties zijn of om je kennis over opties te vergroten.
Wacht niet langer om de mogelijkheden te leren om uw rendement te verhogen.
Wacht niet langer om te leren hoe je uw portefeuille kan beschermen tegen koersdalingen.

Voor slechts 27 € krijg je het OptieHandboek in je mailbox.

BESTEL NU


GRATIS Bij Uw Bestelling :
In het handboek worden veel grafieken gebruikt om de eigenschappen van de opties en de verschillende strategieen toe te lichten. Bij het handboek krijgt u gratis een excel-bestand waarmee u al deze grafieken zelf kunt maken. Het grote voordeel van dit excel-bestand is dat je zelf kan experimenteren met de beschreven opties en de strategieen. Zo kan je zelf ervaren wat de invloed van deze aanpassingen is op de winst/verlies mogelijkheden.

Hieronder ziet u een schermafdruk van het excel-rekenblad :
OptieHandboek Grafiek Simulator
U kunt de schermafdruk vergroten door er op te klikken.


START met leren wat de mogelijkheden van opties zijn, BESTEL NU


Opties zijn een zeer interessant instrument, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Met opties kunt u onder andere: Kortom, er bestaan optie-strategieen die u toelaten om in alle mogelijke beursomstandigheden een mooi rendement te halen.

Maar voor je hals-over-kop begint met beleggen in opties, willen we je toch even waarschuwen. Verkeerd gebruik van opties kan tot grote verliezen leiden. Daarom is volgende beurswijsheid zeker van toepassing alvorens met opties te beginnen :

Investeer In Jezelf Voor Te Investeren Op De Beurs

Dit kan je door het OPTIEHANDBOEK te bestellen, BESTEL NU

Voor je belegt in opties, is het belangrijk dat je eerst leert wat de mogelijkheden zijn, maar nog veel belangrijker, wat de risico's zijn. Er zijn services die werken met opties en die beweren dat je niets van opties moet kennen, je moet gewoon hun aanbevelingen volgen. Deze services laten je alleen kennismaken met de mogelijk winsten, maar vergeten er dikwijls bij te zeggen wat de mogelijk verliezen zijn. In normale omstandigheden kan dit goed werken, maar af en toe zijn er onverwachte gebeurtenissen (vb. onverwachte wijziging van de rente, terreuraanslag, bekendmaking van fraude, ...) die een grote koerssprong veroorzaken. Als je dan niet vooraf weet wat de risico's zijn, kom je dikwijls voor onaangename verrassingen te staan en kan je geduldig opgebouwde beurswinst op enkele dagen verloren gaan.

Als je echter weet wat de risico's zijn, kan je je hiertegen indekken om alzo mogelijk verliezen te beperken. Dit kan echter alleen als je grondig weet wat opties zijn, hoe optie premies evolueren, wat invloed heeft op de optiepremie, ...

Om je de knepen van het optie beleggen te leren, hebben we een handboek geschreven.

BESTEL NU