De OPTIE-SIMULATOR-AEX is speciaal ontwikkeld voor beleggers die in AEX maand- of weekopties beleggen.
De Optie-Simulator-AEX is een eenvoudig excel-rekenblad, ontwikkeld voor excel onder Windows (niet Apple Mac), dat voor u alle interessante parameters van de AEX maand- of weekopties berekent. Het rekenblad heeft volgende eigenschappen :
BESTEL NU


Hieronder ziet u een schermafdruk van het excel-rekenblad :

Optie-Simulator-AEX Schermafdruk

U kunt de schermafdruk vergroten door er op te klikken.


BESTEL NU


Gebruikswijze van Optie-Simulator-AEX :
U zult zich waarschijnlijk nu afvragen: maar wat moet dit nu kosten. Wel, voor de prijs moet je het niet laten. U kunt dit pakket verkrijgen voor de spotprijs van

slechts 57 euro

Beleg niet "BLIND" in AEX-opties, maar gebruik de Optie-Simulator-AEX

BESTEL NU


De Optie-Simulator-AEX heeft onder andere volgende functionaliteiten :
Kortom, de Optie-Simulator-AEX geeft u alle nodige informatie om de mogelijkheden en de risico's van opties en optie-strategieen in te schatten.


Berekenen van Individuele Opties

Volgende basisgegevens moeten ingevuld worden : De (vertraagde) optiekoersen worden van een website afgehaald.

Uit de ingevoerde gegevens en de optiekoersen worden dan volgende optieparameters berekend : Er zijn 16 lijnen beschikbaar om opties in te vullen. Voor elk van deze lijnen worden de grieken berekend, zodat u de grieken van de verschillende opties kunt vergelijken alvorens een positie te openen.


Optie-Strategieen Berekenen

De Optie-Simulator-AEX laat u niet enkel toe om individuele opties te berekenen, maar ook volledige optie-strategieen en bijkomend wordt de verwachte evolutie van de strategie tot bij expiratie berekend.

Door op een optie-lijn een aantal en een openingskoers in te vullen, wordt deze lijn opgenomen in uw strategie. Dit kan voor meerdere lijnen gedaan worden. Alzo kan een optie-strategie opgebouwd worden bestaande uit verschillende gekochte (positief aantal) en geschreven (negatief aantal) opties. De grieken worden ook berekend voor de totale optie-strategie.

Voor de volledige optie-strategie wordt dan berekend hoe deze zal evolueren tot bij expiratie voor 21 waardes van de onderliggende waardeAEX, en voor 7 gelijkmatig verdeelde datums tussen nu en expiratie (bij gelijkblijvende volatiliteit). Dit wordt zowel met getallen weergegeven als in grafiekvorm, zodat u onmiddellijk kunt zien waar de mogelijkheden op winst zijn maar ook, en dit is even belangrijk,  waar er gevaar is op verlies.


Optie-strategieen Opvolgen

Nadat een optie-strategie geopend is, wijzigen de parameters van de optie-strategie, zoals de koers van de onderliggende waarde, de impliciete volatiliteit en natuurlijk ook de tijd tot expiratie. Vermits de optie-koersen automatisch geupdate worden, is het met de Optie-Simulator-AEX eenvoudig om de evolutie van de optie-strategie op te volgen.

Met de Optie-Simulator-AEX kan u onder andere volgende vragen eenvoudig beantwoorden :
Wees voorbereid en weet wat je doet, gebruik de Optie-Simulator-AEX.

Voor slechts 57 € krijg je de Optie-Simulator-AEX in je mailbox.

BESTEL NU